torsdag 14. mai 2009

Grand Prix- Live

Ingenting på TV bortsett fra semi`n til Grand Prix. Alt annet enn seier til Rybakk vil være skandale. Maken til målgruppe-design: Norsk hviterusser som synger på engelsk med gresk rytme og Bjørndalen-smil som smelter enhver germaner. Bare synd han ikke er svart.

Kommer rett fra tidenes hardeste dugnad! Etter fire timers kamp med fire fotballbaner med syriner tryglet jeg at noen fra Arbeidstilsynet vil komme å avblåse. Endelig kom gamle Havik med motorsaga og jeg tenkte at dette faktisk ville ta slutt en gang. Jeg møtte veggen når det viste seg at saga ikke var filt siden 1982. Jeg husker ikke den siste timen, men stirrer nå ut på et syrin-Hiroshima. Ingrid er forbanna på at trafikklyden har blitt mye høyere og maser om at vi må sette opp gjerde. Yeah right. Jeg har smerter i kroppen og skal ikke bedrive fysiske anstrangelser. Kommando fra Osteopaten som jeg var hos i dag. Kroppen min er utrolig rar etter 80 minutter med fransk fantastisk fysioterapi. Xavier er verdens sterkeste mann i fingrene. Til og med halebeinet fikk sin runde i dag og begynner faktisk å håpe på at det går an å bli bra.

Oi! Moldova skiller seg ut! Dama som synger måtte finansiere turen selv, men skulle få dekt utgiftene om hun kom videre til finalen. Bra låt. Hellas blir den store kalkunen: Østeuropeisk eggedosis med en sanger som har SÅÅ lyst til å danse moonwalk at han innstallerer tredemølle...som han snubler rundt på. Ukraina tar porno-prisen. Selv Paradise Hotell-møllene ville rødmet. Hetero-Village People: Mannepuppen truer med å hoppe ut av utringningen. Synnøve Svabø fniser over at Estland er så fattige at kommentatoren må sitte hjemme, men syngedama ruler. Uff begynner å bli lei...Nederland= synger om hvor fint det er å være tjukkaser i låten "Shine". Nei, nå orker jeg ikke mer. Sender en stemme til stakkars Moldova og går og legger meg.

Sjekk Evil Urges med My Morning Jacket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar