mandag 14. september 2009

Beherska eksplosjon

Valgnatt på de store kanalene, men må vente til Brann-Vikinig er ferdig på TV 2 Zebra.

Der! Direkte inne fra partiet Rødts valgvake... eller nei. Siv Jensens Volvo ankommer SAS hotellet og NRK må sette raskt over til FRP valgvake. Folkvord ble stoppet før han kom til verbet i leddsetningen. Her er det Rocky-musikk i store sub-woofere. "Dere er tøffeste velgerne i landet"...og burde kanskje lagt til "solkysten i Spania" også. Og der kommer Carl I og får Siv J til å grine. Pappajente! Hvorfor stiller alltid NRK de første spørsmålene? Får de forsprang? TV2-journalistene banner i bakgrunnen.

SV = 1 prosentpoeng frem på valgdagsmålingen og Kristin Halvorsen hyller alt og alle (inkl. Charlo, som bringer frem en tåre) men uuups, 2,7 prosentpoeng tilbake etter 273 kommuner. Erna har gått 8 mandater frem, kanskje omvendt proporsjonalt med sin egen vekt, som PR-kødd Kjell Terje Ringdal påstod. Sponheim mener det er noe gale med folket og er veldig stolt av at de ikke har slengt seg på "populære standpunkter" og er "partiet som tørr"...eller "mannen som tørr", føler jeg. "Min person er ikke viktig", sier Sponheim, men blikket sier noe annet. Var han ironisk?. OI! Han trekker seg på direkten! og angrer samtidig at han ikke trakk partiet over på den sosialistiske siden...mener det var feilen med strategien... Virker som om han angrer på at de ikke mente akkurat det samme som AP. Men sikkert plass til han i AP nå.

Trygg, sakte og traust trampeklapp fra APs vake. Sånn det skal være, liksom, men får vel juble litt for syns skyld da, siden TV er her, men pass på å ikke bli for amerikansk i klappingen nå!

Knut Arild Hareide står på vippen! o,1 % fra eller til. Vi kan jo håpe.

Apropos. Jeg lagde tyttebærsmoothie i dag. Artig det der at tyttebær aldri blir gamle. De smaker like godt etter 4 år i kjøleskapet. Helt sant! Tror jaggu de holder 4 år til om man bare rører litt rundt...

Vi har hatt besøk av The Herseth Kaldestads (unnskyld Jorunn, kom ikke på etternavnet ditt...jo, Aarvik var det) og stakkars Kristine som møtte Helga og Nottovs bultende lek. Håper hun ikke har pådratt seg trampolineskrekk etter å ha blitt utsatt for en runde Nottov-wrestling. Ikke nok med det! The Herseth Kaldestad Aarviks vant budrunden og har herved meldt overgang til Disen! Også de herved trygt plassert midt i middelklassen. De satt her og forsøkte å fordøye Dolmio Classic Pastasaus i stille beherska eksplosjon da de fikk beskjeden på telefon her i OL-byen... Nok en seier!

Helga og Nottov fikk forøvrig en solid slump penger i delikat innpakning fra Tante Ragnhild og Rune. Bakugan er valutta for de mellom 0-5 år, og Nottov har allerede begynt å beregne hvor mange Bakuganer han har råd til for pengene. Det latterlige er at de utnytter 5-åringers manglende økonomiske forståelse med å ta blodpris for noen små plastikkballer. Litt ambivalent til kommentarene på innpakningen (se bilde under :-))





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar