mandag 28. september 2009

Tann i vann

Bangla Mekaniske verksted på NRK 3! Multikulturell pimping av biler med det platoniske kjærlighets-forholdet mellom Banglade-sheren Leepu og den gamle London-traveren Bernie som hovedingrediens. Leepu har slått seg opp med å designe Tut-Tut`er i Bangladesh og kan forme stål med egne hender (såfremt det er billig bangladeshisk bøyelig stål). Han slår seg opp i London med å totalombygge biler. Han betrakter seg som en kunstner som må ha fred og ro når han pakker inn bilen. Bernie kan alt som er å vite om motorer. Sist episode organiserte han en motor til å gå på karri-olje innsamlet fra alle østlondonske indiske retauranter. Det viktigste er likevel det trivelige melting-pot-miljøet - rare multikulturell liv glir over i hverandre, rare folk vier livet sitt til rare aktiviteter og gir hverandre anerkjennelse på sitt primitive og rare vis - polakker, indere, bangladeshere, londonere.




Nottov har mistet sin første tann! Dette skjedde på Sætra på Lonhaugen hvor vi har vært i helgen, og selvfølgelig var det INGEN som hadde noe mynt - bare hundrelapper. Vil påstå at "den første tannen" er en milepæl, og slik sett er kanskje ikke en hundrings så ille, men sammenlignet med de 50-ørene jeg fikk har melketenner blitt storkapitalisme. Når Nottov i tillegg jubler høyt og begynner å snakke om at han nå endelig har råd til maskingevær er det noe som ikke stemmer.














Helt fantastisk luksus og leve helt basic primitivt i solstrålende høstvær og stjerneklart høstnatt. Korte turer til steinkasting på det mest idylliske sted på jord - brua over Bennaelven - grille pølser i kasseroller, elgkjøtt stekt1,25 minutt, løse kryssord, quiz, iphone-fotball-referater, og en haug med unger i skjønn forening. Nottov ble introdusert for en ny følelse: sjalusi. Mens han fikk ha Iris for seg selv første dagen, klarte 2år gamle Jonathan etterhvert å overta Iris` oppmerksomhet. Iris gikk lei av Nottovs blåbærmani og foretrakk heller mor-og-barn-leken med Jonathan. Tror forøvrig Jonathan hadde langt skumlere heniskter enn å være "barn".























































Er forøvrig noen elgjegere som har vært på hytta før oss som har hatt en tur i Snikkaboa...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar