søndag 9. august 2009

Overbelasta fjær

Ferien har passert det stadiet hvor det fantes planer, hvor man gledet seg til noe. Begynner på jobb igjen til onsdag, og dagene styres impulsivt av eget (og spesielt barnas) forgodtbefinnende. Det gjør forsåvidt barneoppdragelsen også for tiden. Unga forlanger, og vi prøver å imøtekomme kravene. Minste motstands vei. I dag var vi inne på et slags hoppeloppeland ved Hunderfossen i tre timer i skinnende fint vær. Unga underholdt og aktiviserte seg selv mens vi kunne lese avisen, sjekke nettet, spise vaffel, sladre osv...

Apropos: Vi har kjøpt DS (se bilde) til Nottov. Passiviserende leker har definitivt sine fordeler, men det følger alltid et snev av dårlig samvittighet attåt. Brød og sirkus. Ser jeg her første kime til en fjortenåring som sitter 12 timer til dagen foran War of Warcraft? Var dette en tabbe i forhold til ambisjonen om å få en sønn som skulle realisere mine drømmer (fast på laget til Start, statsråd eller rockegitarist)? Det verste er at han i løpet av all for kort tid har blitt dritgod! Han begynner allerede å snakke i engelske begreper jeg ikke forstår før han forklarer meg dem.


Det hører med til historien at det ble en veldig hyggelig dag med lek og morro med familien Hirsch Steffens og Nottovs bestbuddie Gabriel. Alt endte i kollektiv trampoline med alt det innebar av løse tenner, knuste kne, kakk i hodet og nuss på ryggen (!). Naboen på verandaen er sikkert gæærn av squeeeke-lyden fra overbelasta fjær.

Skal også forsøke å redde æren i forhold til listen over sommerens planlagte gjøremål, som jeg satte i juni . Har to dager på meg til å fikse skapet på badet, fikse bilen, male flekkene, tette sprekkene...for ikke å snakke om alle telefonene og regningene.

Å spise kremtopper mens man blogger anbefales ikke. Kremtopper anbefales ikke i det hele tatt. Pass til enhver tid på å ha noe som frister mer enn kremtopper i kjøleskapet så du ikke fristes til å spise kremtopper. En stk kremtopp er godt, tre stk = Delfiakake-experience!

Dagens musikalske vink: Originalen av "Hard to Handle" som Black Crowes gjorde stort - eller som gjorde Black Crowes store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar