fredag 6. mars 2009

Pinlig


Aleneforelder med sovende unger og gullrekke. Glamour på TV, raggsokker på beina, og der kommer pinlige-Truls på besøk hos Jamie og spiser opp all maten før Jamie kommer i gang. Er helt allergisk mot komikere som skal bryte pinlighets-grensen som sport. Når mennesker møtes finnes det premisser som skal holdes! Aller verst: Harald Eia som skulle dra Blindern-damer på kjendisstatus. Skal kjøpe en PVR med reklame- og pinlighetseliminator.

I dag underviste jeg i teorier om mediepåvirkning. Goebbles, Hitler og propaganda gikk bra, tostegshypotesen og dagsordenfunksjonen gikk bra, men er det noen som kan hjelpe meg med diffusjonsteorien?

Ellers kom den pedagogiske lederen i barnehagen "drassende" med en bok hun tenkte det kunne være lurt av oss å lese: "Barns kamp med voksne - Fighter-relasjonen som oppdragerproblem"... bør det ringe en bjelle?

Jeg har også begynt å lefle litt med svart metall. Denne her er en utmerket start. Black Metal for Dummies og lettskremte: Nachtmystium og Ghost of Grace

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar